Juniori

17.04.2012 06:24

Peter Žitník hlavný tréner, Miroslav Tarageľ asistent

Zhodnotenie sezóny 2011/2012  JUNIORI 

Sezóna začala 1. mája letnou prípravou, ktorá trvala 2 mesiace. Po mesiaci sme sa stretli a pokračovali v letnej príprave do 20. augusta. Potom sme pokračovali aj prípravou
na ľade. Súťaž začala 11. septembra a skončila 19. februára. Potom sme trénovali do 30. marca na ľade. Zúčastnili sme turnaja v Gelnici, ktorý sme vyhrali a turnaja v RK, kde sme skončili na 3. mieste.
     Ako nováčik súťaže s najmladším kádrom sme sa učili hrať náročnejší juniorský hokej. Po kvalitnej letnej príprave sme prešli na prípravu na ľade, ktorá však bola krátka, keďže ľad bol až od 20. augusta. Prvú polovicu súťaže sme odohrali s 3 mužstvami z východu a skončili sme tretí. Druhú časť sme odohrali s mužstvami so západnej skupiny a  súťaž sme skončili na peknom 5 mieste.
    Dôležitým faktorom úspešnej sezóny je vytvorenie dobrej partie medzi chlapcami, ochota pracovať na sebe aj mimo tréningov ako aj obrovská bojovnosť v zápasoch so silnými súpermi, ktorou sme nahrádzali technické nedostatky. Tie sme sa snažili odstraňovať počas celej sezóny. Ďalším mínusom boli časté zranenia a choroby, pre ktoré sme do decembra nehrali ani raz v kompletnej zostave.

Peter Žitník